Változások a szelektív gyűjtésben

Tájékoztatjuk a kedves lakosokat, hogy december hónapban az ünnepek miatt módosul a házhoz menő zsákos gyűjtések időpontja.

 

A kihelyezett sárga zsákokat az eredeti időpontban, december 31-én szállítjuk el, viszont a kék zsákokat legközelebb a december 25-i utolsó péntek helyett január 8-án gyűjtik össze munkatársaink.

A kommunális hulladékgyűjtést az ünnepnapokon is menetrendszerűen végezzük el, kérjük azonban, hogy minden említett esetben a hulladékokat legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék ki!

Felhívjuk a figyelmet továbbá a kéthetente, páratlan heteken zajló bio-hulladékgyűjtést érintő változásokra: mivel 2015. év 53 db, azaz páratlan számú hétből áll, így az idei év utolsó zöldhulladék-gyűjtési időpontjai december 28-án, illetve 29-én lesznek. Az újév szintén páratlan héttel kezdődik, így 2016-ban az első szállítási időpontok január 4-re, illetve 5-re esnek, így a megszokottól eltérően két egymást követő héten is elszállítjuk a családi házas övezetben összegyűjtött zöldhulladékokat. Módosul továbbá a szállítási gyakoriság is: 2016. április 1-től 2016. november 30-ig terjedő időszakban a bio-hulladékokat hetente, a hétfői és keddi napokon szállítjuk el.

 

Segítőkész együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Ugrás legfelülre