Átadásra kerültek a jótékonysági tanszergyűjtés keretében gyűjtött eszközök

Tisztelt Ügyfeleink!

Átadásra kerültek a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. által kezdeményezett jótékonysági tanszergyűjtés keretében összegyűjtött iskolatáskák, füzetek, írószerszámok és egyéb eszközök, melyeket a Deák téren lévő Városi Ügyfélszolgálati Irodában lehetett leadni Zalaegerszegen, és mely kezdeményezést Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata is támogatta.

A Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft köszönetet mond minden önzetlen adományozónak, aki a zalaegerszegi Családok Átmeneti Otthonában lakó gyerekek iskolakezdésének megkönnyítése céljából szervezett adománygyűjtés sikeréhez, felajánlásával hozzájárult.

Külön köszönet jár Hadnagy Petra idén végzett Zrínyi Miklós Gimnáziumi tanulónak, aki a legtöbb tanszert ajánlotta fel.

Köszönjük továbbá Somogyi Emőke intézményvezető hölgynek, és Horváth Nikolett munkatársnak, hogy az összegyűjtött tanszerek szétosztását felügyeli, valamint Makovecz Tamás Önkormányzati képviselő úrnak, hogy a ZMJV Oktatási Kulturális Ifjúsági- és Sport Bizottság Elnökeként segítette munkánkat.

Köszönet illeti az ügyfélszolgálat munkatársait valamint Sóti Balázst is aki a kezdeményezés ötletgazdája és a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. munkatársa.

Felajánlásuknak köszönhetően nemcsak a gyerekek tanulásához járultak hozzá, hanem csökkentették a hulladéklerakóba kerülő hulladék mennyiségét is.

Ugrás legfelülre