Jótékonysági nap az Aquacityben

Idén 21. alkalommal került megrendezésre Zalaegerszeg Megyei Jogú Város szervezésében az Aquacity Jótékonysági Nap, amin a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. is képviseltette magát. Az augusztus 12-ei jótékonysági főzőversenyen részt vevő csapatok kreativitásukat és főzőtudásukat latba vetve igyekeztek finomabbnál finomabb ételeket készíteni, amivel a strandolókat és egymást elkápráztathatták, növelve a jótékonysági célra felajánlott összeget. A rendezvényen a napi bevétel három forrásból táplálkozott: a támogató cégek felajánlásából, a jegyárakból és a főzőcsapatok bevételéből. Az így összegyűjtött összeget az idén 175 éves Zala Vármegyei Szent Rafael Kórháznak ajánlottuk fel. Az ide látogató vendégek, családok kedvükre kóstolhatták meg a csapatok által készített vadpörköltet, amerikai palacsintát, burritot, hamburgert, vagy akár a társaságunk által eladásra kínált főtt kukoricát is.

csapat 1

A napsütéses szombati napról nem hiányozhattak az Országos Mentőszolgálat dolgozói sem, akik figyeltek a csapatok és a strandolók egészségére egyaránt. Társaságunk az elsők közt vette észre a mentősök éhes tekintetét, amit főtt kukoricánkkal igyekeztünk csillapítani. „Ők Értünk, Mi Értük!”

omsz

Ahogy mondani szokás, minden üzlet nehezen indul be, amit mi is megtapasztaltunk, ugyanis az első főzésből származó kukoricát utcai árusként sikerült értékesítenünk nagy nehézségek árán. Azonban, ha egy üzlet beindul, nincs megállás... A kukorica készletünk és a nap végéhez közeledve a kukoricára leadott megrendelések száma gyorsabban növekedett, mint amilyen sebességgel főzni tudtuk azt.

A főzőversenyen elkészített 150 adag ételt a jó idő és az éhes strandolók közreműködésével sikerült értékesítenünk, ezzel növelve a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórháznak szánt felajánlás összegét.

Találkozunk 2024-ben is!

segítők

Ugrás legfelülre